esmaspäev, 11. mai 2015

Suvi on tulemas

Käes on maikuu ning suvi on tulemas. See tähendab, et puhkused viivad meid kõiki vähemalt korra Eestis reisima. Kahtlemata on paljude inimeste eesmärgiks reisida oma kodulinnast või kohast väljaspoole. Paljudel on olemas oma suvekodud või suvilad kuhu reisitakse, kuid peale nende võimaluste saab reisida ka erinevatesse mereäärsetsee linnadesse.
Pole kahtlustki, et Eesti populaarseim linn, kuhu suvel reisida on Pärnu. Pärnu lihtsalt muutub suveks täiesti teistsuguseks. Linn läheb elama ning omale tegevust leiavad kõik külastajad. Suurimaks tõmbenumbriks on Pärnus rand, kuhu mahub üle 30 000 külastaja. Ranna suureks plussiks on selle hea liiv ning alati soe vesi. Sooja vee suurimaks põhuseks on Pärnu laht, mis on väga madal ning ei ole avatud meri.
Linnas toimuvad suvejooksul paljud erinevad üritused nagu Augustiunetus, rannajalgpalli meistrivõistluste etapid, suured vahupeod ning selle aasta suvel isegi Baltikumi suurim rannapidu, mis toob kokku üle 30 000 inimese.
Pärnu suuruses linnas tegutseb tegelikult palju erinevaid hotelle, mis pakuvad väga head teenust. Omale sobivama leidmiseks peaks siiski tegema eelnevalt eeltööd. Kasutada võib ka näiteks erinevaid soovituslehtesid nagu näiteks www.hotellidpärnus.ee, kus soovitatakse erinevaid hotelle vastavalt asukohtadele. Asuvad ju enamus Pärnu hotellid kas rannarajoonis või siis kesklinnas ning linn ei ole väike. Seega ei pea palju vahemaadel liikuma. Sellised lehed on head eriti inimesele, kellele linn on võõras, sest nii saab aimu kus asuvad parimad hotellid.
Nendele, kes ööbimiseks hotelli ei soovi, siis sarnane leht nagu www.majutuspärnus.ee soovitab majutusasutusi, mis ei ole hotellid. Tihtipeale on need mugavamad ja isegi paremad, sest siis ei pea koos elama suure arvu turistidega. Pärnus tegutseb suvel vägagi aktiivne üürikorterite turg. Seega on sellised lehed head leidmaks korterit, mille saab otse omanikult. Maaklerite vahendatavad korterid eeldavad tihtipeale ka maakleri tasu. Samas ei ole Pärnu kummist ning tippperioodil võivad olla hõivatud kõik majutusasutused. Soovitatav on omale majutus broneerida võimalikult varakult. Siis ei ole probleeme hiljem majutuse otsimisel. Samuti tähendab see odavamat hinda ning suuremat valikuvõimalust.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar