teisipäev, 5. aprill 2016

Pärnusse Spa valimine

Pärnut võib pidada Eesti spaade pealinnaks, sest sealne valik on kahtlemata Eesti parim. Samas valmistab see valik aga osadele inimestele segadust. Suurema osa inimestele on määrav faktor hind, siis valitake pigem selle järgi. Üritamegi natuke seletada, mis spaad Pärnus on ja millised kellele sobiks.

Pärnus on viimase paari aasta jooksul avatud kaks uut spaad - Hedon Spa ja Estonia Resort Spa. Mõlemad on küllaltki kallid, kuid seda pigem suvel, kui on kõrghooaeg. Madalhooajal, ehk talvel, on Pärnu spaade külastamine kõige odavam. Mõlemas nendes hotellis on olemas surnumere basseind. Tegemist on basseiniga, kus soola sisaldus vees on sama suur kui surnumeres. Ja nii suur soolasisaldus hoiab inimest iseseisvalt vee peal. Hedon on eelkõike butiikspaa ja sobilik neile, kes hindavad vaikust ning individuaalselt lähenemist. Estonia on suurem ning nende spaa osakonnas on palju rohkem valikuid ja saunu. Mõlemas hotellis tegutsevad väga korralikud restoranid.

Perega reisides võib parimaks valikuks pidada Tervise Paradiisi, kus on Eesti suurim veepark. See tähendab, et lastele on rohkesti tegevusi. Lisaks asub see otse rannas. Tervise Paradiis on vanem hotell, kui eelnevalt mainitud Estonia ja Hedon, kuid pakub sellegi poolest väga kvaliteetseid teenuseid. 2015. aasta lõpus avati uuendatud saundade osakond, kus on saunu maailma erinevatest paikadest. Lisaks uuendati oma jõusaali ning omatakse nüüd Pärnu suurimat jõusaali. Seega sobib see koht hästi ka neile, kes armastavad aktiivseid eluviise.

Lisaks eelnevalt mainitud hotellidele on Pärnus ka ravispaad, kuhu saab minna eesmärgiga teha endale tervise teste ja saada erinevaid ravisid. Nende hotellide eesmärk on eelkõike ravipakkumine ning lõbustus ei ole esikohal.

Hea abimees on valiku tegemisel näiteks Pärnu spaade üldleht.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar